Sortiva te Alkmaar

 

Sortiva verwerkt afval van particulieren, bedrijven en gemeenten voor hergebruik. Door dat op een milieubewuste manier te doen, draagt men bij aan een duurzame samenleving. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof.


Sortiva loopt voorop in verantwoorde afvalverwerking en investeert in schone technieken die het milieu ontzien en veilige arbeidsomstandigheden voor de medewerkers garanderen.
VacomAIR heeft voor een van de sorteerruimtes de luchtbehandelingskast mogen leveren die hier perfect op aansluit. Deze Fläkt Woods luchtbehandelingskast is compleet met regeling uitgevoerd (“plug & play”) en is voor de warmteterugwinning uitgevoerd met een hoog rendement tegenstroom wisselaar.


De tegenstroomwisselaars van Fläkt Woods zijn uitgerust met het Advanced Frost Protection (AFP) systeem. Dit is een door Fläkt Woods ontwikkeld systeem dat er voor zorgt dat de platenwisselaar niet invriest en hierdoor, ook bij zeer lage temperaturen, het rendement zo hoog mogelijk blijft.

Gegevens:

Jaar: 2017
Plaats: Alkmaar
Totaal luchtdebiet: 4.500 m3/h
Geleverd: Fläkt Woods eQ Prime 011
Installateur: Installatiebureau Rutgers 
Adviseur: -
Eindgebruiker: Sortiva

 

 

Websites: 

Rutgers BV te Oostblokker

Sortiva te Alkmaar