Over ons

VacomAIR, opgericht in 2012, is leverancier van luchttechnische producten van gerenommeerde fabricanten. Door dit scala aan producten kunnen wij onze klanten op meerdere vlakken een oplossing bieden en hiermee zo goed mogelijk bedienen. Of uw project nu groot of klein is, ons team zal zich voor 100% inzetten voor een bevredigend resultaat.

Bij VacomAIR werken specialisten aan de meest uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Het team van VacomAIR is jong, creatief, innovatief en oplossingsgericht, met achter ons kwalitatief hoogstaande producten.

Om u een idee te geven van een aantal van onze projecten verwijzen wij u naar onze referenties pagina

LOCATIE

VacomAIR is gevestigd in Zevenhuizen (GR), makkelijk te bereiken vanaf de A7 en u kunt gratis parkeren voor de deur. Vanuit ons kantoor voorzien wij klanten van informatie, offertes, doen wij de technische ondersteuning en beantwoorden alle andere vragen.

Uiteraard zijn wij meer dan bereid om bij u langs te komen voor een gesprek.

 

KLANTEN EN PROJECTEN

Het klantenbestand van VacomAIR is zeer gevarieerd. Wij werken onder meer voor adviseurs, grote en kleine installateurs, groothandels en eindgebruikers. Inmiddels weten veel bedrijven ons te vinden. Neem een kijkje bij “referenties” voor een overzicht van enkele van onze verrichtte en geleverde diensten.