Referenties

Het maakt niet uit welk gebouw u bezoekt, vaak is deze voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Op deze pagina treft u een kleine greep van de projecten die wij reeds hebben mogen leveren. Wij hebben deze voor u onderverdeeld in de onderstaande categorieën.

Wilt u meer informatie over deze projecten, of de toegepaste technieken, neem dan gerust contact met ons op.

 • Kantoren / Commercieel


  Door veel mensen wordt een groot gedeelte van de dag doorgebracht op kantoor. Voor deze mensen kan, hoewel het op het eerste gezicht niet zichtbaar of merkbaar is, een slecht binnenklimaat op kantoor een serieus gezondheidsrisico vormen.

  VacomAIR levert betrouwbare systemen waarmee niet alleen de luchtkwaliteit binnen in het gebouw word gewaarborgd, maar ook de energielasten omlaag worden gebracht.

 • Horeca


  Een hoge kwaliteit van de binnenlucht is bij hotels een zeer belangrijk detail. De gasten hebben vaak een breed aanbod van hotels om te kiezen en nare luchtjes of het gevoel van slechte ventilatie is een veel voorkomende klacht en vaak reden voor een ​​hotelgast om niet terug te komen.

  Ditzelfde geldt natuurlijk voor restaurants en café's. Gasten moeten ongehinderd kunnen genieten van hetgeen waarvoor ze komen.  

  In samenwerking met VacomAIR kan een binnenklimaat worden gerealiseerd dat de gasten verwachten en verdienen!

   

 • Huisvesting


  Een goede ventilatie is cruciaal voor het wooncomfort. Juiste ventilatie voorkomt dat luchtverontreinigende stoffen de gezondheid van de bewoners beïnvloeden.

  VacomAIR is leverancier van decentrale ventilatieunits, maar centrale ventilatie, waarbij de door een luchtbehandelingskast behandelde lucht over diverse ruimten wordt verdeeld d.m.v. kanalen is uiteraard ook een mogelijkheid.

 • Onderwijs


  Bij VacomAIR geloven we dat de basis van onze toekomst is gelegd in de vroege jaren, waar scholieren en studenten kunnen leren en groeien.

  De eisen die gesteld worden aan ventilatie systemen zijn steeds hoger als het aankomt op luchtkwaliteit, energieverbruik, flexibiliteit en gebruikskosten. Het uiteindelijke doel is de scholieren en studenten te voorzien van het meest ideale binnenklimaat wat weer ten goede komt van de leerprestaties.

 • Industrie


  Bij industriële productieprocessen, zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelen- en geneesmiddelenindustrie, is het van groot belang dat de luchtkwaliteit gewaarborgd wordt en hiermee ook de kwaliteit van het product.

  Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de mensen die er werkzaam zijn kunnen werken in een schone, gezonde werkomgeving.

  Voor diverse applicaties kan VacomAIR de luchtbehandeling verzorgen dankzij de luchtbehandelingskasten van Fläkt Woods, die zich wereldwijd al reeds bewezen hebben.

 • Service en renovatie


  Luchtbehandelingskasten hebben een bepaalde levensduur, afhankelijk van de kwaliteit van de kast en de componenten, het gepleegde onderhoud en omgevingscondities.

  Het vervangen van een luchtbehandelingskast is echter een behoorlijke investering. Als alternatief op het vervangen van de gehele luchtbehandelingskast, biedt VacomAIR tevens de mogelijkheid om de LBK te renoveren en te optimaliseren waardoor de levensduur verlengd en de gebruikskosten omlaag gebracht worden.

 • Sport


  Een gezond lichaam en een gezonde geest, dat wil toch iedereen. Wanneer je sport wil je het maximale uit jezelf halen, toch? Een goede ventilatie is hierbij noodzakelijk. Een goede ventilatie zorgt voor een voldoende zuurstof benodigd voor behoud van goede concentratie en de juiste energie, wat belangrijk is om je doel in de sport te bereiken.

 • Recreatie


  Onder recreatie verstaat men alle vormen van vrijetijdsbesteding, alle activiteiten die kunnen worden gedaan naast de dagelijkse verplichtingen als werken, huishouden en zorg voor anderen. Recreëren doet men voor ontspanning en vermaak. Ook wanneer u van een welverdiende vakantie geniet heeft u recht op een goed en gezond ventilatiesysteem.